Lid worden

Welkom!

[LID WORDEN] [LIDMAATSCHAPPEN] [ALGEMENE VOORWAARDEN] [INSCHRIJFFORMULIER]

LID WORDEN

Aarzel niet en geef je nu op! Lid worden kan op elk moment in het jaar. Als je je nu inschrijft sta je binnen een week op de tennisbaan. Bovendien rekenen we géén inschrijfgeld of administratiekosten.

Alle leden kunnen onbeperkt tennissen en meedoen aan de vele interne activiteiten van TV Huizen, zoals de toss. Ook kan iedereen gratis gebruik maken van de kleedkamers met douche en toilet.

Wil je niet alleen vrij spelen, maar ook je skills verder ontwikkelen? Dan verzorgen de trainers van Tennis en Padel Salam trainingen voor iedere leeftijd en elk niveau. Hiervoor moet je apart inschrijven. Meer weten? KIJK HIER!

Voor nieuwe leden hebben we de ledenwerfcommissie, die je graag meer over onze vereniging vertelt. Ze helpen je om wegwijs te worden en aansluiting te vinden. Je kunt ze bereiken via e-mail: [email protected]

Heb je vragen of opmerkingen over het lidmaatschap? Neem dan contact op met de ledenadministratie. Ook als je de KNLTB-ledenpas kwijt bent door schade, verlies, of iet anders, neem je contact op met de ledenadministratie.

LIDMAATSCHAPPEN

Je kunt bij ons op verschillende manieren lid zijn. Wie lid is bij TV Huizen is gebonden aan de algemene voorwaarden. Deze vind je onderaan deze pagina.

 • INTRODUCÉ
  Wie slechts een dagje bij ons wilt tennissen kan, begeleid door een lid van TV Huizen, een gastenpas huren. Dit is maximaal 4x per jaar toegestaan.
  Kosten:
  • 4 t/m 17 jaar: €2,50 per dag
  • 18 jaar of ouder: €7,50 per dag
 • MAAK-KENNIS-MET-TENNIS
  Wil je eerst eens uitproberen of je tennissen wel leuk vindt? Kom dan een maandje meedoen! Tijdens die maand mag je overdag vrij spelen. En maximaal 2x per week aansluiten bij de training, zover de groepsgrootte dit toelaat. De jeugd wordt ingedeeld door de trainer naar niveau (kleur/type ballen, zie de uitleg van de KNLTB).
  Je krijgt, als je dat wilt, tijdens de training een leenracket. Voor het vrijspelen beschikken we helaas niet over leenrackets voor de kinderen. Na de kennismakingsperiode verwachten wij dat degenen die lid worden hun eigen racket aanschaffen.
  • 4 t/m 11 jaar: Tenniskids mogen overdag tot 19u00 onbeperkt vrij spelen.
   Kosten: €27,50
  • 12 t/m 17 jaar: Junioren mogen tot 20u00 vrij spelen en op vrijdagavond tot 21u00. Op dinsdagavond mogen zij tot 21u00 deelnemen aan de toss.
   Kosten: €32,50 (plus €20,00 borg voor de tijdelijke ledenpas)
 • ZOMER- OF WINTERCHALLENGE
  Wanneer je één maand te kort vindt om kennis te maken met TV Huizen en de tennissport, kies dan voor de Zomer- of Winterchallenge en kom 4 maanden onbeperkt vrij spelen. Je krijgt, als je dat wilt, een leenracket. Na de kennismakingsperiode verwachten wij dat degenen die lid worden hun eigen racket aanschaffen.
  Verder krijg je net als een jaarlid een KNLTB-pas met daarbij gratis gebruik van de ClubApp, de mogelijkheid om mee te doen aan KNLTB toernooien bij andere verenigingen en natuurlijk aan de vele interne activiteiten van TV Huizen.
  Tenslotte kun je voor €30,00 deelnemen aan de 3 tennisclinics die exclusief voor de Tennis-challenge deelnemers worden georganiseerd.
  • Zomerchallenge: loopt van juni t/m september. De tennisclinics zijn nog niet gepland.
   12 t/m 17 jaar: €32,50 (exclusief tennisclinics)
   18 jaar of ouder: €65,00 (exclusief tennisclinics)
  • Winterchallenge: loopt van december t/m maart. De tennisclinics zijn nog niet gepland.
   12 t/m 17 jaar: €32,50 (exclusief tennisclinics)
   18 jaar of ouder: €65,00 (exclusief tennisclinics)
 • WINTERLID
  Ons park is in principe het hele jaar geopend. Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober tot 1 april van het daarop volgende jaar. Wie winterlid is kan bij ons natuurlijk onbeperkt tennissen, maar net als een jaarlid ook gebruik maken van de gratis ClubApp, meedoen aan KNLTB toernooien bij andere verenigingen, meedoen aan de KNLTB najaarscompetitie en natuurlijk aan de vele interne activiteiten van TV Huizen of inschrijven voor de trainingen.
  • 4 t/m 11 jaar: €27,50
  • 12 t/m 17 jaar: €52,50
  • 18 jaar of ouder: €105,00 
 • JAARLID
  Wie jaarlid is kan bij ons natuurlijk onbeperkt tennissen, maar ook gebruik maken van de gratis ClubApp, meedoen aan open KNLTB toernooien bij andere verenigingen, meedoen met een team aan de KNLTB voorjaars- en/of najaarscompetitie en natuurlijk aan de vele interne activiteiten van TV Huizen of inschrijven voor de trainingen.
 • Een jaarlidmaatschap loopt van 1 april t/m 31 maart.
  Gezinskorting: 50% korting op de contributie voor alle kinderen tot 18 jaar van twee volledig betalende ouders/verzorgers. 
  • 4 t/m 11 jaar: Voor de Tenniskids heeft TV Huizen het Tennis-alles-in-1 pakket met House of Tennis samengesteld. Dit pakket bevat de contributie voor het lidmaatschap, de kosten voor 2 trainingen per week én deelname aan de Tenniskids competitie en de Clubkampioenschappen.
   Tenniskids mogen overdag tot 19u00 onbeperkt vrij spelen. 
   Kosten contributie: €52,50 lesgeld: €255,-
  • 12 t/m 17 jaar: Voor de Junioren heeft TV Huizen het Tennis-alles-in-1 pakket met House of Tennis samengesteld. Dit pakket bevat de contributie voor het lidmaatschap, de kosten voor 2 trainingen per week én deelname aan de Junioren competitie en de Clubkampioenschappen.
   Junioren mogen tot 20u00 vrij spelen en op vrijdagavond tot 21u00. Op dinsdagavond mogen zij tot 21u00 deelnemen aan de toss.
   Kosten contributie: €105,00 lesgeld €275,-
  • Studenten: Het studententarief geldt voor uitwonende studenten buiten Huizen en aangrenzende gemeenten van 18 jaar of ouder. Vraag schriftelijk aan vóór 1 januari van het betreffende jaar bij de ledenadministratie.
   Kosten: €105,00
  • 18 jaar of ouder: €205,00

Tarieven vastgesteld in de 54e algemene ledenvergadering - februari 2022

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd met uitzondering van 'Maak kennis met tennis', 'Zomerchallenge' en 'Winterchallenge'.
 • 'Maak kennis met tennis', 'Zomerchallenge' en 'Winterchallenge' lopen automatisch af en kunnen slechts éénmalig worden afgenomen.
 • Deelnemers aan 'Maak kennis met tennis' en de 'Zomerchallenge' zijn niet-tennissers of mensen die meer dan 3 achtereenvolgende jaren geen KNLTB lidmaatschap hebben gehad.
 • Wanneer je inschrijft voor een studentenlidmaatschap, ben je verplicht om een kopie van je bewijs van inschrijving voor de betreffende studie te mailen naar [email protected].
 • Automatische incasso is verplicht bij het jaarlidmaatschap en het winterlidmaatschap. Bij de overige lidmaatschappen is dit niet mogelijk.
 • Ieder lid tussen de 18 en 80 jaar is verplicht bardiensten te draaien, de bijbehorende "Instructie Verantwoord Alcohol schenken" te volgen en op de hoogte te zijn van en je te houden aan het barreglement.
 • Je bent als lid verplicht de bepalingen in de statuten, het huishoudelijk reglement, het baanreglement en de gedragscode na te leven.
 • Je gaat akkoord met de privacyverklaring.
 • Het lidmaatschap moet vóór 1 februari van het betreffende jaar worden opgezegd. Voor opzeggingen tussen 1 februari en 1 april  zijn wij genoodzaakt de afdracht aan de KNLTB in rekening brengen. Per 1 april gaat het nieuwe tennisjaar van start en wordt het volledige bedrag voor het lidmaatschap in rekening gebracht.

NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER

 

statuten tv huizen 21042016.pdf Huishoudelijk reglement Tennisvereniging Huizen 2021.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen