Uitschrijfformulier


Uiteraard vinden we het heel erg jammer als jij je lidmaatschap bij TV Huizen wilt beëindigen. Als hier een speciale reden voor is, dan horen we het graag. Misschien helpt het ons om verbeteringen binnen onze vereniging aan te brengen.

De ledenadministratie zal voor een juiste afwikkeling van de beëindiging van jouw lidmaatschap zorgen. Volgens de lidmaatschapsvoorwaarden geldt: 

  • Het lidmaatschap moet vóór 1 februari van het betreffende jaar worden opgezegd. Voor opzeggingen tussen 1 februari en 1 april  zijn wij genoodzaakt de afdracht aan de KNLTB in rekening brengen. Per 1 april gaat het nieuwe tennisjaar van start en wordt het volledige bedrag voor het lidmaatschap in rekening gebracht.

Als je nog vragen hebt, dan kun je die hieronder kwijt of later nog via  [email protected] stellen.

En tenslotte om misverstanden te voorkomen: tot het einde van het lidmaatschap, d.w.z. t/m 31 maart aanstaande, zullen alle lidmaatschapsvoorwaarden van kracht blijven. Bijvoorbeeld moeten evt. ingeplande bardiensten nog worden uitgevoerd en mag je dus ook nog gebruik blijven maken van de tennisbanen.

Gegevens lidmaatschap
Overig
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94(Parkeerplaats via de Hoofdweg)
1274 RN Huizen