Clubapp

[DE APP] [DOWNLOADEN] [LEDENPAS] [AFHANGEN]

DE APP

De clubapp is een handige tool om alle nieuwtjes van onze club te volgen, je bardiensten in te voeren, de ledenlijst te raadplegen, op het afhangbord kijken om te zien hoe druk het is op de banen, de activiteiten agenda van de club te raadplegen, etc.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over het gebruik van de clubapp, mail dan naar [email protected] en we schieten je te hulp.

Je kunt ook de handleiding van de KNLTB raadplegen. [KLIK DAN HIER]

DOWNLOADEN

Get it on Google PlayDownload on the App Store

LEDENPAS

Ieder lid van een bij de KNLTB aangesloten vereniging ontvangt de KNLTB ledenpas. Tot op heden is dat een plastic pasje voorzien van een magneetstrip. Met dit pasje is het mogelijk om jezelf te identificeren bij de competitie of een open toernooi en kan je een baan afhangen.

De digitale pas is inmiddels voor alle leden beschikbaar in de ClubApp. 2023 is het laatste jaar dat de fysieke plastic pas door de KNLTB uitgegeven zal worden. Daarna vervangt de digitale pas de fysieke pas.

AFHANGEN

Je kunt ook een baan reserveren via de Clubapp. Je dient wel op de club aanwezig te zijn. Bijkomend voordeel van het reserveren met de QR code is dat op het moment dat je de QR code succesvol scant, je vanaf dat moment 60 minuten ‘ingecheckt’ blijft op de club. Je hoeft dan niet meer naar het afhangbord om een boeking te bevestigen of nieuwe baan te reserveren. Dat kan dan rechtstreeks via de ClubApp.

Kies onderin het scherm "SPELEN" en kies een baan door op een vrij tijdsblok te tikken.

Tik vervolgens op de oranje balk met "Aanmelden" en het QR symbool.

Scan daarna de QR code op het afhangbord om je reservering te bevestigen. Verdere afhandeling gebeurt dan in de Clubapp. 

Voor verdere informatie kun je de [INSTRUCTIES] van de KNLTB raadplegen.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94(Parkeerplaats via de Hoofdweg)
1274 RN Huizen