Activiteiten overzicht

luchtfoto TV Huizen

[VRIJWILLIGERS] [CLUBAGENDA] [WEKELIJKS] [OVERZICHT]

VRIJWILLIGERS

TV Huizen is een gezellige vereniging waar regelmatig activiteiten door en voor (jeugd)leden en introducees  worden georganiseerd. Alle leden die plaatsnemen in de verschillende commissies doen dit op vrijwillige basis. Omdat zij bereidt zijn om hun tijd hierin te steken, kunnen we met elkaar keer op keer genieten van allerlei leuke toernooien en andere activiteiten. DANK JULLIE WEL!

Op deze pagina vind je alle activiteiten op een rijtje.

Als je op zoek bent naar een overzicht van de commissies en de verschillende contactpersonen binnen de vereniging, kijk dan [HIER].

CLUBAGENDA

In de Clubapp en hier op de website vind je de Clubagenda. Alle activiteiten die op ons eigen park plaatsvinden, kun je hierin vinden met daarbij de informatie die je nodig hebt om eventueel deel te nemen, tijden waarop de activiteiten plaatsvinden, op welke banen en wie de organisatoren zijn. Zo kun je altijd zien of er op een bepaalde dag een activiteit plaatsvindt en hoeveel banen er dan voor vrijspelen beschikbaar zullen zijn. 

LET OP! Op het afhangbord vind je het actuele overzicht. Wanneer er banen eerder vrijkomen dan verwacht, dan wordt de reservering op het afhangbord daar zo goed mogelijk op aangepast.

WEKELIJKS

Wekelijkse activiteiten zijn de trainingen en de toss. Deze worden niet apart vermeld in het activiteiten overzicht.

Trainingen
Er is een aparte webpagina met informatie over de trainingen die door Tennis en Padel Salam worden georganiseerd. Je vindt die pagina [HIER].

Toss
Tossen kan op meerdere momenten in de week. Iedere maandag- en woensdagochtend worden er herendubbels gespeeld. Dinsdagavond en vrijdagochtend wordt er gemixt.
Je kunt zonder afspraak aansluiten. In de Clubagenda vind je meer informatie over de speeltijden, etc.

OVERZICHT

Zodra de uitnodiging voor de activiteiten zijn verstuurd, wordt de link hieronder geactiveerd naar de webpagina met meer informatie en het inschrijfformulier.

2023

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen