Activiteiten overzicht

luchtfoto TV Huizen

[VRIJWILLIGERS] [OVERZICHT] [CLUBAGENDA] [WEKELIJKS] [CLUBLADDER] 

VRIJWILLIGERS

TV Huizen is een gezellige vereniging waar regelmatig activiteiten door en voor (jeugd)leden en introducees  worden georganiseerd. Alle leden die plaatsnemen in de verschillende commissies doen dit op vrijwillige basis. Omdat zij bereidt zijn om hun tijd hierin te steken, kunnen we met elkaar keer op keer genieten van allerlei leuke toernooien en andere activiteiten. DANK JULLIE WEL!

Op deze pagina vind je alle activiteiten op een rijtje.

Als je op zoek bent naar een overzicht van de commissies en de verschillende contactpersonen binnen de vereniging, kijk dan [HIER].

OVERZICHT

2024

2025

  • januari: Stamppot-toernooi

CLUBAGENDA

In de Clubapp en hier op de website vind je de Clubagenda. Alle activiteiten die op ons eigen park plaatsvinden, kun je hierin vinden met daarbij de informatie die je nodig hebt om eventueel deel te nemen, tijden waarop de activiteiten plaatsvinden, op welke banen en wie de organisatoren zijn. Zo kun je altijd zien of er op een bepaalde dag een activiteit plaatsvindt en hoeveel banen er dan voor vrijspelen beschikbaar zullen zijn. 

LET OP! Op het afhangbord vind je het actuele overzicht. Wanneer er banen eerder vrijkomen dan verwacht, dan wordt de reservering op het afhangbord daar zo goed mogelijk op aangepast.

WEKELIJKS

Wekelijkse activiteiten zijn de trainingen en de toss. Deze worden niet apart vermeld in het activiteiten overzicht.

Trainingen
Er is een aparte webpagina met informatie over de trainingen die door Tennis en Padel Salam worden georganiseerd. Je vindt die pagina [HIER].

Toss
Tossen kan op meerdere momenten in de week. Iedere maandag- en woensdagochtend worden er herendubbels gespeeld. Dinsdagavond en vrijdagochtend wordt er gemixt.
Je kunt zonder afspraak aansluiten. In de Clubagenda vind je meer informatie over de speeltijden, etc.

CLUBLADDER

TV Huizen biedt naast alle activiteiten de leden de mogelijkheid om vaker te kunnen vrijspelen en meer andere leden te leren kennen, door zich aan te melden voor de interne laddercompetitie. Hiervoor maken we gebruik van de Clubladder. Dit is een app die spelers aan elkaar koppelt op basis van niveau en beschikbaarheid.

Je kunt je individueel opgeven voor enkelspel, maar je kunt je ook als team inschrijven voor dubbelspel. Wanneer je als team inschrijft, dan hoeft slechts één van de twee dat te doen. Die persoon is dan de captain en beheert de afspraken. De captain vult in de app wel het e-mail adres in van de teamgenoot, zodat die ook bericht krijgt over de geplande wedstrijden. 

Je speelt zo vaak als je wilt: 1x/2x/3x in 2 weken. Je speelt tijdens de afhangtijd, dus een wedstrijd duurt 45minuten en je telt de games gewoon door.

Klik hieronder op het plaatje om een filmpje met de uitleg te bekijken.

Je kunt de app downloaden via onderstaande buttons, maar je kunt je ook via de website [AANMELDEN].

Get it on Google PlayDownload on the App Store

  • Winter 2023/2024, 9 rondes: maandag 16 oktober 2023 - zondag 24 maart 2024
  • Zomer 2024, 13 rondes: maandag 1 april 2024 - zondag 6 oktober 2024
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94(Parkeerplaats via de Hoofdweg)
1274 RN Huizen