Competitie

luchtfoto TV Huizen

[COMPETITIE JEUGD] [KNLTB COMPETITIE SENIOREN] [INSCHRIJVEN SENIOREN]

COMPETITIE JEUGD

De kinderen worden individueel ingeschreven en de trainers overleggen met de TC Jeugd wat de meest geschikte teamindeling is. Van ouders wordt verwacht dat ze betrokken zijn bij het verloop van de wedstrijden, niet als scheidsrechter, maar als enthousiast supporter.

De KNLTB competitie wordt op zondagochtend gespeeld. Meestal beginnen de eerste wedstrijden om 9u00 en moet je een half uur van tevoren aanwezig zijn met het hele team. Aan de ouders wordt gevraagd een teamcaptain aan te leveren die namens het team contactpersoon is met de TC Jeugd. Hij/zij haalt de ballen op op de datum die door de TC Jeugd zal worden aangegeven, zorgt dat alle teamleden op de hoogte zijn van de wedstrijdlokatie en geeft door hoe laat ze daar aanwezig moeten zijn. De teamcaptain is tevens contactpersoon voor de tegenstanders, is bij thuiswedstrijden degene die het gastteam ontvangt, afspreekt wie er van het team voor een gezonde en/of een lekkere snack in de pauzes zorgt en voert de uitslagen van de wedstrijden in bij MijnKNLTB.Toernooi.nl via het account van zijn/haar kind.

De data voor de voorjaarscompetitie 2024 zijn:
1, 7, 14, 21 april, 20, 26 mei en 2 juni en inhaaldagen 28 april, 9 mei en 9 juni.

Schrijf je nu direct in via een mail aan de Technische Commissie Jeugd. LET OP!! Tot uiterlijk 3 januari 2024.

 [INSCHRIJVEN]

KNLTB COMPETITIE SENIOREN

De technische commissie (TC) van TV Huizen is samen met het bestuur verantwoordelijk voor het aanbod van de verschillende competitievormen in het voor- en najaar op onze vereniging. TV Huizen volgt zoveel mogelijk de ontwikkelingen van de KNLTB en zal alle competitievormen uit het KNLTB aanbod overnemen voor zover onze baanbezetting dat toelaat.

Na de inschrijving en indeling door de KNLTB maakt de TC een baanindeling voor de competitie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de “flexibele baanindeling” zodat er optimaal gebruikt wordt gemaakt van de banen tijdens een drukke bezetting met veel thuisspelende teams. De Vereniging Competitieleiders (VCL's) maken deel uit van de technische commissie en zij zien er op de drukke dagen tijdens het spelen van de thuiswedstrijden op toe dat de banen zo efficient mogelijk worden verdeeld onder de teams.

Op MijnKNLTB kun je tijdens de competitie zien wanneer en waar wie moet spelen. Ook vind je daar alle uitslagen en standen.

Word je gevraagd om in te vallen in een ander competitieteam? En twijfel je of je wel mee mag doen? Vraag het dan na bij de TC of bekijk de uitleg invallen in een ander team.

[MAIL TC] [COMPETITIEREGLEMENT KNLTB 2022] [TENNISSPELREGELS KNLTB 2022] [FAIR PLAY Gedragscode] [FAIR PLAY Reglement]

INSCHRIJVEN SENIOREN

Ieder jaarlid kan zich opgeven voor de competitie middels een zelf samen te stellen team. De captain van het team verzorgt de team -inschrijving. Een team bestaat uit minimaal 4, maar liever 6 of meer personen.

De TC is verantwoordelijk voor de indeling van de teams. Als er meer teams inschrijven dan de baanbezetting dit toelaat zal er uiteindelijk door de TC geloot worden. Een uitgeloot team krijgt automatisch voorrang bij de 1ste daaropvolgende competitieronde.

Wanneer een team zich na inschrijving bij de KNLTB zich terugtrekt uit de competitie wordt er door de KNLTB een boete in rekening gebracht: bij terugtrekking vóór publicatie is een boete verschuldigd van €115,00 per team. Na publicatie door de KNLTB bedraagt de boete €225,00 (bedragen onder voorbehoud van wijzigingen door de KNLTB).

[INSCHRIJVEN]

[SPEELDATA NAJAAR 2023] [SPEELDATA VOORJAAR 2024]

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94(Parkeerplaats via de Hoofdweg)
1274 RN Huizen