KNLTB Competitie

luchtfoto TV Huizen

[KNLTB COMPETITIE] [INSCHRIJVEN]

KNLTB COMPETITIE

De technische commissie (TC) van TV Huizen is samen met het bestuur verantwoordelijk voor het aanbod van de verschillende competitievormen in het voor- en najaar op onze vereniging. TV Huizen volgt zoveel mogelijk de ontwikkelingen van de KNLTB en zal alle competitievormen uit het KNLTB aanbod overnemen voor zover onze baanbezetting dat toelaat.

Na de inschrijving en indeling door de KNLTB maakt de TC een baanindeling voor de competitie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de “flexibele baanindeling” zodat er optimaal gebruikt wordt gemaakt van de banen tijdens een drukke bezetting met veel thuisspelende teams. De Vereniging Competitieleiders (VCL's) maken deel uit van de technische commissie en zij zien er op de drukke dagen tijdens het spelen van de thuiswedstrijden op toe dat de banen zo efficient mogelijk worden verdeeld onder de teams.

[COMPETITIEREGLEMENT KNLTB 2022] [TENNISSPELREGELS KNLTB2022] [FAIR PLAY Gedragscode] [FAIR PLAY Reglement]

INSCHRIJVEN

Ieder winter- of jaarlid kan zich opgeven voor de competitie, zowel als team door de captain of individueel. De TC respecteert zoveel mogelijk de voorkeur voor een teamsamenstelling. Een team bestaat uit minimaal 4, maar liever 6 of meer personen. Leden die zich individueel opgeven worden -in overleg met de betreffende captain- toegevoegd aan een passend bestaand team dat uit 4 leden bestaat of er wordt gekeken of er een nieuw team geformeerd kan worden.

De TC is verantwoordelijk voor de indeling van de teams. Als er meer teams inschrijven dan de baanbezetting dit toelaat zal er uiteindelijk door de TC geloot worden. Een uitgeloot team krijgt automatisch voorrang bij de 1ste daaropvolgende competitieronde.

Wanneer een team zich na inschrijving bij de KNLTB zich terugtrekt uit de competitie wordt er door de KNLTB een boete in rekening gebracht: bij terugtrekking vóór publicatie is een boete verschuldigd van €115,00 per team. Na publicatie door de KNLTB bedraagt de boete €225,00 (bedragen onder voorbehoud van wijzigingen door de KNLTB).

Op MijnKNLTB kun je tijdens de competitie zien wanneer en waar je moet spelen. Ook vind je daar alle uitslagen en standen in jouw poule.

[SPEELDATA NAJAAR 2022] [SPEELDATA VOORJAAR 2023]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen