Competitie

luchtfoto TV Huizen

[COMPETITIE JEUGD] [KNLTB COMPETITIE SENIOREN] [INSCHRIJVEN SENIOREN]

COMPETITIE JEUGD

Vanaf nu kun je inschrijven voor de competitie tot uiterlijk 31 december 24u00. Nieuw dit jaar is dat de kinderen die met Rood of Oranje spelen kunnen kiezen aan welke competitie ze mee willen doen. Mitchell en Arthur organiseren namelijk samen met de trainers ook een interne competitie op onze eigen vereniging waar teams van TV Huizen tegen elkaar zullen spelen. Overleg met de trainer wat voor jouw kind gewenst is.

De kinderen worden individueel ingeschreven en de trainers overleggen met de TC Jeugd wat de meest geschikte teamindeling is. Van ouders wordt verwacht dat ze betrokken zijn bij het verloop van de wedstrijden, niet als scheidsrechter, maar als enthousiast supporter.

KNLTB Competitie Voorjaar 2023
De KNLTB competitie wordt op zaterdag of zondagochtend gespeeld. Meestal beginnen de eerste wedstrijden om 9u00 en moet je een half uur van tevoren aanwezig zijn met het hele team. Aan de ouders wordt gevraagd een teamcaptain aan te leveren die namens het team contactpersoon is met de TC Jeugd. Hij/zij haalt de ballen op op de datum die door de TC Jeugd zal worden aangegeven, zorgt dat alle teamleden op de hoogte zijn van de wedstrijdlokatie en geeft door hoe laat ze daar aanwezig moeten zijn. De teamcaptain is tevens contactpersoon voor de tegenstanders, is bij thuiswedstrijden degene die het gastteam ontvangt, afspreekt wie er van het team voor een gezonde en/of een lekkere snack in de pauzes zorgt en voert de uitslagen van de wedstrijden in bij MijnKNLTB.Toernooi.nl via het account van zijn/haar kind.

Speeldata zondag: 2, 10*, 16, 23 april, 14, 21 en 29 mei (*10 april en 29 mei vallen op een maandag i.v.m. de betreffende feestdagen)
Inhaaldata: 18 mei, 4 en 11 juni

Speeldata zaterdag: 1, 8, 15 en 22 april, 13, 20 en 27 mei
Inhaaldata: 18 mei, 3 en 10 juni

Interne Competitie Voorjaar 2023
De Interne Competitie wordt op vrijdagmiddag gespeeld vanaf ongeveer 15u30 tot 18u00. De starttijden van de wedstrijden worden later in overleg met trainers en deelnemers vastgesteld. Aan de ouders wordt gevraagd om ervoor te zorgen dat de kinderen op tijd op de vereniging aanwezig zijn, ze te begeleiden naar de juiste tennisbaan, ervoor te zorgen dat ze voldoende eten en drinken tussen de wedstrijden door, ze te begeleiden tijdens de pauzes en natuurlijk niet te vergeten.. aan te moedigen tijdens de wedstrijden! De TC Jeugd en de trainers zorgen voor de rest.

Speeldata: 7, 14, 21 april, 12, 19 mei

Schrijf je nu direct in via onderstaande link. LET OP!! Tot uiterlijk 31 december 24u00.

 [INSCHRIJVEN]

KNLTB COMPETITIE SENIOREN

De technische commissie (TC) van TV Huizen is samen met het bestuur verantwoordelijk voor het aanbod van de verschillende competitievormen in het voor- en najaar op onze vereniging. TV Huizen volgt zoveel mogelijk de ontwikkelingen van de KNLTB en zal alle competitievormen uit het KNLTB aanbod overnemen voor zover onze baanbezetting dat toelaat.

Na de inschrijving en indeling door de KNLTB maakt de TC een baanindeling voor de competitie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de “flexibele baanindeling” zodat er optimaal gebruikt wordt gemaakt van de banen tijdens een drukke bezetting met veel thuisspelende teams. De Vereniging Competitieleiders (VCL's) maken deel uit van de technische commissie en zij zien er op de drukke dagen tijdens het spelen van de thuiswedstrijden op toe dat de banen zo efficient mogelijk worden verdeeld onder de teams.

[MAIL TC] [COMPETITIEREGLEMENT KNLTB 2022] [TENNISSPELREGELS KNLTB 2022] [FAIR PLAY Gedragscode] [FAIR PLAY Reglement]

INSCHRIJVEN SENIOREN

Vanaf 21-11-2022 kan [HIER] worden ingeschreven voor de eerstvolgende competitie.

Ieder jaarlid kan zich opgeven voor de competitie middels een zelf samen te stellen team. De captain van het team verzorgt de team -inschrijving. Een team bestaat uit minimaal 4, maar liever 6 of meer personen. Leden kunnen zich helaas niet individueel opgeven, maar de mogelijkheid bestaat zich op een Reserves Lijst te laten zetten. Deze lijst dient als hulp aan captains om invallers te vinden voor hun team igv blessures etc. Aanmelden voor deze Reserve Lijst via mail aan [email protected]

De TC is verantwoordelijk voor de indeling van de teams. Als er meer teams inschrijven dan de baanbezetting dit toelaat zal er uiteindelijk door de TC geloot worden. Een uitgeloot team krijgt automatisch voorrang bij de 1ste daaropvolgende competitieronde.

Wanneer een team zich na inschrijving bij de KNLTB zich terugtrekt uit de competitie wordt er door de KNLTB een boete in rekening gebracht: bij terugtrekking vóór publicatie is een boete verschuldigd van €115,00 per team. Na publicatie door de KNLTB bedraagt de boete €225,00 (bedragen onder voorbehoud van wijzigingen door de KNLTB).

Op MijnKNLTB kun je tijdens de competitie zien wanneer en waar je moet spelen. Ook vind je daar alle uitslagen en standen in jouw poule.

[SPEELDATA NAJAAR 2022] [SPEELDATA VOORJAAR 2023]

aanbod VJC 2023 TV Huizen.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen