Baanreglement

1. Het bestuur zorgt voor een evenwichtige verdeling van activiteiten voor de diverse doelgroepen en een goede mix van vrij spelen en evenementen. Het kan voorkomen dat alle banen bezet zijn door een activiteit waar veel animo voor is. De organisator van het betreffende toernooi stemt de baanbezetting af met het bestuurslid technische- en recreatieve zaken. In de jaarplanner op de site staan de activiteiten vermeld. Kijk ook op de site bij baanbezetting om te voorkomen dat u voor niets naar het park komt.

2. Leden kunnen met hun ledenpas een baan reserveren in het Jiba afhangscherm in de gang. De speelduur voor het enkelspel bedraagt 30 minuten, voor het dubbelspel of drie personen 45 minuten.

3. Het dragen van tenniskleding en –schoenen is verplicht.

4. Openingstijden winterseizoen (1 oktober tot 31 maart): 9.30 uur tot 23.15 uur.  Openingstijden zomer (1 april tot 30 september) 9.00 uur tot 23.15 uur. De baanverlichting gaat om 22.45 uur uit. Het terras sluit om 23.00 uur om overlast voor omwonenden te voorkomen. Leden die na dit tijdstip het park verlaten worden verzocht dit rustig te doen.

5. Tenniskids (5-12 jaar) mogen tot 19.00 uur gebruik maken van een gewone tennisbaan. Juniorleden (12-18 jaar) mogen de banen gebruiken tot 20.00 uur. Op dinsdag- en vrijdagavond mogen junioren tot 21.00 uur spelen.

6. De minibaan is voor junioren, tenniskids en whizzkids (3-5 jaar).

7. Stoor andere spelers niet door het betreden van hun speelveld voor het ophalen van ballen, maar roep ‘bal over’. Mocht er een bal van een andere baan naar uw baan rollen, rol die dan op een rustige manier terug langs de achterkant van de baan. Als u naar een bepaalde baan moet lopen doe dit zo snel mogelijk en op een moment dat u andere spelers daarmee niet hindert.

8. Op doordeweekse avonden is er 1 baan gereserveerd voor les of training. Op dinsdagavond wordt er op twee banen getraind. Extra trainingsbanen, bijvoorbeeld omdat er een les ingehaald moet worden, is alleen mogelijk in overleg met het bestuurslid technische- en recreatieve zaken/ technische commissie.

9. Het is niet toegestaan om voor de les of training banen af te hangen voor na afloop van de les.

10. In geval van diefstal of vermissing van uw ledenpas is het mogelijk een vervangingspas te kopen. Neem daarvoor contact op met de ledenadministratie, email: [email protected] om in het bezit te komen van een nieuw spelerspas. De kosten hiervoor bedragen € 5,00.

11. Het park is gesloten op de volgende feestdagen: Kerstmis 25 december, 26 december vanaf 16.30 uur, Oudejaarsavond 31 december vanaf 16.30 uur, Nieuwjaarsdag 1 januari, Dodenherdenking 4 mei vanaf 18.30 uur.

12. De parkcommissie bepaalt wanneer de banen door weersomstandigheden niet bespeelbaar zijn. Op de website wordt aangegeven of het park gesloten is.

Huizen, september 2021

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen