Baanreglement 2023

 1.        Openingstijden winterseizoen (1 oktober tot 31 maart): 9.30 uur tot 23.15 uur.  Openingstijden zomer (1 april tot 30 september) 9.00 uur tot 23.15 uur. De baanverlichting gaat om 22.45 uur uit. Het terras sluit om 23.00 uur om overlast voor omwonenden te voorkomen. Leden die na dit tijdstip het park verlaten worden verzocht dit rustig te doen.
2.        De parkcommissie bepaalt wanneer de banen door (weers)omstandigheden en/of baanonderhoud niet bespeelbaar zijn. Op de website en via de KNLTB Clubapp wordt aangegeven of het park gesloten is.  
3.        Het bestuur zorgt voor een evenwichtige verdeling van activiteiten voor de diverse doelgroepen en een goede mix van vrij spelen, training en evenementen. Het kan voorkomen dat alle banen bezet zijn door een activiteit waar veel animo voor is. De organisator van de betreffende activiteit stemt de baanbezetting af met het bestuurslid technische- en recreatieve zaken. In de jaarplanner op de site staan de activiteiten vermeld. Kijk ook op de site bij baanbezetting om te voorkomen dat u voor niets naar het park komt.  
4.        Op doordeweekse middagen en avonden zijn er 2 banen gereserveerd voor training. Extra trainingsbanen kunnen, na goedkeuring van het bestuurslid technische- en recreatieve zaken, toe worden gekend wanneer de situatie hierom vraagt.  
5.        Tenniskidskleuren blauw, rood en oranje mogen tot 19.00 uur gebruik maken van de tennisbanen. Juniorleden in de kleur groen en geel mogen de banen gebruiken tot 20.30 uur. Op vrijdagavond en in het weekend gelden er geen tijdsrestricties voor jeugdleden, maar is punt 1 wel van kracht.  
6.        Het is niet-leden niet toegestaan zonder introducépas op de baan aanwezig te zijn. Een introducé dient zich altijd eerst bij de bar te melden en een introducéspas af te nemen. Kosten hiervoor bedragen 7,50. Een introducé kan alleen in combinatie met een bestaand lid een baan reserveren. Uitzonderingen hierop vormen door het bestuur goed gekeurde activiteiten georganiseerd voor niet-leden.  
7.        Voor potentiële seniorleden is het mogelijk om 2 keer kosteloos vrij te spelen met een bestaand lid. Via de ledenwerfcommissie kan er een introducépas aangevraagd worden die na 2x weer ingeleverd wordt.  
8.        Voor potentiële jeugdleden is het mogelijk om 2 keer een proefles mee te doen met de training. Deze kunnen worden aangevraagd via de hoofdtrainer en/of bestuurslid technische zaken ([email protected]).  
9.        Leden kunnen met hun ledenpas of m.b.v. de KNLTB Clubapp een baan reserveren in het afhangsysteem in de gang. De speelduur bedraagt 45 minuten per reservering.  
10.      Het is niet toegestaan te reserveren onder een andere naam. Wanneer jouw naam wordt toegevoegd aan de reservering dien je op het park aanwezig te zijn.  
11.       Het is niet toegestaan een dubbelspel als twee losse singels achter elkaar te reserveren.  
12.      Het is niet toegestaan om voorafgaand aan je training een baan af te hangen voor na afloop van de training.  
13.      Het dragen van tenniskleding en –schoenen is verplicht. Het is niet toegestaan glaswerk mee te nemen op de baan.  
14.      De minibaan mag gebruikt worden door kinderen t/m 10 jaar en één van hun ouders.  
15.      Stoor andere spelers niet door het betreden van hun speelveld voor het ophalen van ballen, maar roep ‘bal over’. Mocht er een bal van een andere baan naar uw baan rollen, rol die dan op een rustige manier terug langs de achterkant van de baan. Als u naar een bepaalde baan moet lopen doe dit zo snel mogelijk en op een moment dat u andere spelers daarmee niet hindert.  
16.      In geval van diefstal of vermissing van uw ledenpas is het mogelijk een vervangingspas te kopen. Neem daarvoor contact op met de ledenadministratie, email: [email protected] om in het bezit te komen van een nieuw spelerspas. De kosten hiervoor bedragen € 5,00.  
17.      Het park is gesloten op de volgende feestdagen: Kerstmis 25 december, 26 december vanaf 16.30 uur, Oudejaarsavond 31 december vanaf 16.30 uur, Nieuwjaarsdag 1 januari, Eerste Paasdag, Op andere feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden gelden. Deze worden via de website en KNLTB Clubapp gecommuniceerd. Tijdens de dodenherdenking op 4 mei is het park geopend, echter vragen wij van alle aanwezige tennisser om hun activiteiten vlak voor 20.00u te staken en 2 minuten stilte in ach te nemen. De bardienst zorgt ervoor dat de herdenking te volgen is via de TV in het clubhuis.  

Huizen, April 2023 (M.R.A.) 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94(Parkeerplaats via de Hoofdweg)
1274 RN Huizen