Contributie 2024

10 april 2024


Beste leden,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat na een succesvolle test die in 2023 is gestart bij de jeugd, we hebben besloten om het incasseren via KNLTB.Club uit te breiden naar onze hele vereniging. Dit gaat ons helpen om het innen van contributies toekomstbestendiger te maken.

Belangrijk om te vermelden is dat in principe niets verandert met betrekking tot het incassoproces. Echter, indien het systeem signaleert dat de bankgegevens niet up-to-date zijn en de incasso daardoor niet mogelijk is, zal het systeem een iDeal link meesturen zodat er aan de betalingsverplichting kan worden voldaan. Daarnaast zal er nu ook een factuur worden meegestuurd bij de incasso.

Zoals wellicht al gemerkt zal het incasseren iets later plaatsvinden dan normaal gesproken het geval is (1 April). Dit kleine verschil heeft ons in staat gesteld om de overgang soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat alle facturen deze week kunnen worden verstuurd.

Mocht je vragen hebben over deze wijziging of als er problemen ontstaan, aarzel dan niet om via [email protected] contact op te nemen. 

Met sportieve groet,

Rik van Diermen
Penningmeester TV Huizen 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94(Parkeerplaats via de Hoofdweg)
1274 RN Huizen