Zomerchallenge

In de zomermaanden hebben veel teamsporten een zomerstop, zoals voetbal en hockey. Speciaal voor deze sporters én voor sporters die veelal binnen sporten, bieden we deze zomer de Zomer Challenge aan: een compact lidmaatschapspakket van 3 maanden voor niet-tennissers.

Deelnemers aan de Zomer Challenge kunnen tijdens deze 3 maanden:

  • Kennis maken met tennis
  • Onbeperkt vrij spelen
  • Zich opgeven voor lessen van de tennisleraar (aanbieding: 4 lessen voor 40 euro)
  • Zich klaarstomen voor het afsluitende event: het Zomer Challenge eindtoernooi wordt eind augustus gehouden

Kortom, de Zomer Challenge is dé ideale mogelijkheid voor sporters om fit de zomer door te komen.

Voor wie?

De Zomer Challenge is bedoeld voor niet-tennissers, die een zomerstop hebben van een sport en die tijdens deze periode op zoek zijn naar een buitensport als voor sporters die altijd binnen sporten. Op deze manier kunnen ze in het zomerseizoen lekker buiten sporten. Deelnemers kunnen zich individueel opgeven, maar het is natuurlijk het leukst om met een heel team deel te nemen aan de Zomer Challenge. 

Waarom?

Er zijn in Nederland veel sporten die in de zomermaanden stil liggen, zoals voetbal en hockey. Toch willen veel van deze sporters gedurende deze periode blijven sporten. Daarnaast gaat 20% van alle Nederlanders (ouder dan 15 jaar) naar de sportschool. Ook zij willen in de zomer graag buiten sporten. Ze hebben niet de behoefte aan een volwaardig lidmaatschap, maar juist wel aan een flexibel/compact lidmaatschap, dat aangevuld met lessen de mogelijkheid biedt om gedurende de zomermaanden iets nieuws te leren en natuurlijk ook om gezond en fit te blijven tijdens deze periode. Eind augustus wordt er op en door onze club een eindtoernooi georganiseerd. Wij hopen door de Zomer Challenge ook niet-tennissers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met tennis.

Wat kun je er mee?

Met het Zomer Challenge abonnement kun je:

  • Vrij tennissen in de maanden juni, juli en augustus, behalve bij gereserveerde clubactiviteiten
  • Meedoen met de Zomer Challenge eindtoernooi 
  • Meedoen met activiteiten die de club organiseert in deze maanden
  • Meedoen met KNLTB  toernooien in deze maanden
  • Genieten van de gezelligheid van onze vereniging
  • Je hebt geen vrijwilligers verplichtingen 

Na deze 3 maanden eindigt het abonnement automatisch. 

Geinteresseerd? Meld je nu aan! 

Vul het lidmaatschapsformulier in en vink aan dat het om de Zomer Challenge gaat. Je wordt dan lid voor 3 maanden (juni, juli en augustus) voor maar 50 euro. 

Wil je ook gebruik maken van de aanbieding om in deze periode les te krijgen van een gecertificeerde trainer? Geef je dan ook meteen even op via het inschrijfformulier voor 4x les voor 40 euro.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen