Vertrouwenscontactpersoon

Waarom een Vertrouwens Contact Persoon?

Ongewenst gedrag komt helaas overal voor: op school, in de straat, thuis en op het werk, en ook bij het tennissen. Er zijn veel soorten van ongewenst gedrag, zoals: agressie, bedreiging, belediging, mishandeling, pesten, ongewenste intimiteiten en discriminatie: het kwaadspreken over iemand zijn afkomst, huidskleur, geloof of seksuele voorkeur. Als je met ongewenst gedrag te maken hebt, op of rond onze club, is het handig te weten waar je terecht kunt voor advies en hulp. Of gewoon voor een luisterend oor. Het bestuur van Tennisvereniging Huizen  vindt dit belangrijk en daarom is er een vertrouwens contact persoon aangesteld.

Wat is een Vertrouwens Contact Persoon?

Een vertrouwenspersoon is er voor iedereen die te maken heeft met ongewenst gedrag en hierover vertrouwelijk wil praten. De vertrouwenspersoon luistert naar jouw verhaal. Hij heeft een geheimhoudingsplicht over wat jij vertelt. De vertrouwenspersoon is er voor de leden, de ouders, de begeleiders, coaches en trainers. En ook voor de toeschouwers, de vrijwilligers en het bestuur.

Wat doet de Vertrouwens Contact Persoon?

De vertrouwenspersoon luistert naar jou en kan jou begeleiden. In overleg met jou, en soms ook met je ouders, zoeken zij naar een bemiddelaar of verwijzen naar een hulpverlener. Ook kan de vertrouwenspersoon jou helpen bij het indienen van een formele klacht.

Wie is de Vertrouwens Contact Persoon?

Onze vertrouwens contactpersoon is Evelien Keijer. Evelien is te bereiken via e-mail [email protected]

Meer informatie?

Voor meer informatie over fijn en veilig sporten, zie http://www.nocnsf.nl/grensoverschrijdendgedrag en http://www.veiligsportklimaat.nl

Hoe werkt de Vertrouwens Contact Persoon?

Hiervoor is een protocol ontwikkeld waarin is vastgelegd hoe het werkt en wat je mag verwachten. De integrale tekst van het protocol staat op deze website.   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen