Onze trainers

Vlnr: Fleur, René en Fransien.

René

René Witteborg (1955) is onze clubtrainer, een echte verenigingsman. Sinds 1994 geeft hij bij onze vereniging met heel veel plezier diverse soorten tennisles aan alle leden van TV Huizen die les willen hebben. Zelf is René op jeugdige leeftijd begonnen met tennissen en heeft daarmee het niveau 4 bereikt. Hij heeft vervolgens zijn licenties behaald en van tennis zijn beroep gemaakt. Hij traint beginners, recreanten, competitieteams, 55 + en Tenniskids. René biedt voor een aantrekkelijk tarief van maandag t/m woensdag vele soorten trainingen aan onze leden.

Contactinfo: [email protected] | 06-18798230

 

Fleur

Fleur Bollebakker (1992) is trainster bij House Of Tennis en verzorgt samen met René en Fransien alle jeugdtrainingen op de club. Zij is op dinsdag en donderdagmiddag aanwezig. Als gecertificeerd tennislerares heeft Fleur veel ervaring met het geven van tennistraining aan alle leeftijden. Fleur heeft tevens de opleiding gedaan tot Tenniskids/Whizzkids (Tenniskids Blauw) en is gespecialiseerd in het hele tenniskids traject van Blauw- Rood-Oranje-Groen en Geel. Zelf is Fleur ook op jeugdige leeftijd begonnen met tennissen en heeft daarmee niveau 4 bereikt. Haar enthousiasme, structuur en rust maakt dat de kinderen met veel plezier naar de tennisles te komen.

Contactinfo: [email protected] | 06-28295523

 

Fransien

Fransien Rombouts is getrouwd en moeder van een dochter, Dana, en gek op hun Duitse witte herder. Ook Fransien is trainster bij House Of Tennis. Ze is als zesjarige begonnen met tennissen en heeft bondstrainingen gevolgd van haar achtste tot haar 14de jaar en daarmee ook een behoorlijk niveau gehaald: overgangsklasse A (nu tweede klasse zondag). Daarnaast zat ze ook op zwemmen en hoorde bij de 6 snelste meisjes van Nederland. Dat ze na de middelbare school iets met sport ging doen was wel duidelijk. Ze koos voor het Cios in Arnhem en haalde diploma’s voor diverse sporten naast Tennistrainer A en B. Daarna volgde ze bijscholingscursussen zoals techniek, tactiek, mentaliteit en Tenniskids 1 en 2. Fransien gaf les in Utrecht, Amersfoort, Leusden, Houten en Harderwijk en heeft ervaring met lesgeven aan jeugd, senioren, competitie- en selectiespelers. Ook heeft ze ervaring in het begeleiden en coachen van pupillen tijdens toernooien. Bij TV Huizen geeft Fransien training aan competitiespelers op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Aan de jeugd geeft ze de Extra (selectietraining) en gewone jeugdlessen op dinsdag en donderdagmiddag.

Contactinfo: [email protected] | 06-23073626

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen