Trainers

Stefan

Stefan Estefan (1983) werkt voor Tennisschool House of Tennis en neemt de lessen over van René Witteborg , die tijdelijk uit de roulatie is ivm een heupblessure. Stefan komt uit Syrië. Daar gaf hij tennisles aan de toptien jeugd. In Nederland deed hij de tennisopleiding A van de KNLTB en hij werkte bij Break Point Tennisschool in Kampen, Zwolle en Meppel.

‘Estefan groeide op in een dorp in het midden van Syrië. Als kind voetbalde hij en als 15 jarige jongen begon hij met tennissen. Hij bleek al snel een talent en is na enkele jaren begonnen met training geven. Hij combineerde het werk in het wegenbouwbedrijf van zijn vader met werken als tennistrainer. Daarmee kreeg hij het steeds drukker, totdat er oorlog uitbrak in 2011. Estefan moest na na enkele jaren vluchten uit Syrië. Na een lange reis door heel Europa kwam hij aan in Nederland. Hij heeft zijn inburgering gehaald en begon aan de tennisopleiding in Nederland en werkte als stagiere. 

"Ik hoop dat ik als tennistrainer met mijn energie de kinderen en volwassenen kan enthousiasmeren. Plezier in het tennis staat voorop! Het is mijn diepste wens om ooit nog eens tennistalenten te begeleiden naar de top."

Contactinfo: [email protected] | 06-53221975

Fleur

Fleur Bollebakker (1992) is trainster bij House Of Tennis en verzorgt samen met René en Fransien alle jeugdtrainingen op de club. Zij is op dinsdag en donderdagmiddag aanwezig. Als gecertificeerd tennislerares heeft Fleur veel ervaring met het geven van tennistraining aan alle leeftijden. Fleur heeft tevens de opleiding gedaan tot Tenniskids/Whizzkids (Tenniskids Blauw) en is gespecialiseerd in het hele tenniskids traject van Blauw- Rood-Oranje-Groen en Geel. Zelf is Fleur ook op jeugdige leeftijd begonnen met tennissen en heeft daarmee niveau 4 bereikt. Haar enthousiasme, structuur en rust maakt dat de kinderen met veel plezier naar de tennisles te komen.

Contactinfo: [email protected] | 06-28295523

 

Fransien

Fransien Rombouts is getrouwd en moeder van een dochter, Dana, en gek op hun Duitse witte herder. Ook Fransien is trainster bij House Of Tennis. Ze is als zesjarige begonnen met tennissen en heeft bondstrainingen gevolgd van haar achtste tot haar 14de jaar en daarmee ook een behoorlijk niveau gehaald: overgangsklasse A (nu tweede klasse zondag). Daarnaast zat ze ook op zwemmen en hoorde bij de 6 snelste meisjes van Nederland. Dat ze na de middelbare school iets met sport ging doen was wel duidelijk. Ze koos voor het Cios in Arnhem en haalde diploma’s voor diverse sporten naast Tennistrainer A en B. Daarna volgde ze bijscholingscursussen zoals techniek, tactiek, mentaliteit en Tenniskids 1 en 2. Fransien gaf les in Utrecht, Amersfoort, Leusden, Houten en Harderwijk en heeft ervaring met lesgeven aan jeugd, senioren, competitie- en selectiespelers. Ook heeft ze ervaring in het begeleiden en coachen van pupillen tijdens toernooien. Bij TV Huizen geeft Fransien training aan competitiespelers op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Aan de jeugd geeft ze de Extra (selectietraining) en gewone jeugdlessen op dinsdag en donderdagmiddag.

Contactinfo: [email protected] | 06-23073626

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Fleur-Francien-Stefan

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]nl

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen