Pegeltoernooi op 15 december

Beste leden van TV Huizen,

Op zondag 15 december wordt weer het oergezellige Pegeltoernooi georganiseerd voor alle seniorleden van TV Huizen, indien gewenst met een introducée. 

Voor wie 'm nog niet kent: je speelt om Pegels te verdienen, hoe meer hoe beter. Allemaal in dubbels, ingedeeld op speelniveau. Wedstrijden zijn dus voor ieder niveau een uitdaging! Je mag individueel inschrijven of met een maatje, dan speel je de eerste wedstrijd met hem/haar en de volgende wedstrijden met andere partners. Zo leer je nog eens wat nieuwe mensen kennen, op een ludieke manier.

Praktische info: we spelen van 10 tot 16 uur op zondag 15 december. Inschrijfgeld is € 5 per persoon, daarvoor krijg je een lunch, iets bij de koffie en leuke prijzen, en hopelijk de inmiddels legendarische bloembollen. 

Bij slecht weer gaat het toernooi NIET door, je krijgt daarover uiteraard bericht. Dan gaan de bollen net als vorig jaar de grond in bij de club en hebben we volgend jaar weer een zee aan bloemen in het voorjaar... Maar we hopen natuurlijk dat het toernooi wel doorgaat! 

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar [email protected] met je naam, mailadres, telefoonnummer en speelsterkte en eventueel naam van je partner, eveneens met speelsterkte. Laat ook even weten als je geen vlees eet, dan houden we daar rekening mee.

We hopen op een heleboel inschrijvingen en vooral op heel mooi weer! Schrijf snel in want vol = vol. 

groet, de Pegeltoernooicommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen