Vacatures binnen de ClubHuisCommissie

01 september 2019

Afkopen van bardiensten

Hoewel bardiensten binnen onze vereniging een verplichting zijn kan het een keer voorkomen dat je een (afgesproken) bardienst niet kunt nakomen; in dat geval bestaat de mogelijkheid om deze door een ander lid te laten overnemen a raison van € 25. Op onze site vind je meer informatie over deze afkoopregeling onder het kopje Bardiensten; daar vind je niet alleen meer informatie maar in het bijzonder ook de namen van leden die in principe bereid zijn jouw bardienst over te nemen maar uitsluitend tegen betaling van € 25,-.Deze lijst met namen behoeft uitbreiding; wij zoeken dus leden die bereid zijn in voorkomende gevallen bardiensten van andere leden die verhinderd zijn, over te nemen; dus leden die een beetje willen ‘bijklussen' zijn van harte welkom en melden zich aan bij Cor Heemskerk of Wim Schraverus; bij beiden kun je ook terecht voor meer informatie!

De was doen!

Net als in ieder ander huishouden moet er ook bij onze tennisvereniging gewassen worden; daarbij gaat het uitsluitend om thee-, hand- en vaatdoeken die met name in onze keuken worden gebruikt. Ervaring vanuit het recente verleden leert dat het gaat het om 2 wasjes per week. Wij zoeken met spoed iemand om dit voor de vereniging te doen. Het spreekt voor zich dat hier een vergoeding (in overleg) tegenovergesteld wordt. Voor alle duidelijkheid: deze vacature staat open voor zowel dames als heren! Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht bij Cor Heemskerk.

Tenslotte spreekt het voor zich dat je niet alleen de ClubHuisCommissie een plezier doet met je aanmelding maar ook je tennisvereniging in totaliteit: alle leden profiteren immers van jouw inzet en bereidheid dit vrijwilligerswerk op je te nemen. 

Hartelijke groet,

Cor Heemskerk, voorzitter CHC, [email protected], tel 06 21199857

Wim Schraverus, secretaris CHC

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Mieke Bos 17-09-2019 15:26

Fijn te horen dat Debby Luiten de was gaat doen. Fantastisch, Debby!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen