Pegeltoernooi

27 november 2022


Op zondag 11 december wordt weer het oergezellige Pegeltoernooi georganiseerd voor alle senioren van TV Huizen, indien gewenst met een introducé.

Voor wie 'm nog niet kent: je speelt om 'Pegels' te verdienen, hoe meer hoe beter. Allemaal in dubbelspel, ingedeeld op speelniveau. Wedstrijden zijn dus voor ieder niveau een uitdaging! Je mag individueel inschrijven of met een maatje, dan speel je de eerste wedstrijd met hem/haar en de volgende wedstrijden met andere partners. Zo leer je nog eens wat nieuwe mensen kennen, op een ludieke manier.

Praktische info: we spelen van 10 tot 16 uur op zondag 11 december. Inschrijfgeld is €8,00 per persoon. Daarvoor krijg je een lunch, iets bij de koffie, leuke prijzen en een supergezellige dag!!

Bij slecht weer gaat het toernooi NIET door, je krijgt daarover uiteraard bericht via de mail, dus houd deze bij twijfel in de gaten.

We hopen op een heleboel inschrijvingen en vooral op heel mooi weer! Schrijf snel in want vol = vol.

[INSCHRIJVEN]

Groet, de Pegeltoernooicommissie:
Ger, Kitty, Carla en Frederica

Nieuwscategorieën


Reacties

Gerard de Graaf 27-11-2022 09:58

Hallo, ik kan de bevestiging van inschrijving nergens meer vinden. Klopt dat? Anders moet ik nogmaals inschrijven. Groetjes Gerard

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen