Jeugd clubkampioenen voor dit jaar bekend

16 september 2023


En wat was het weer gezellig toen de jeugd onze Clubkampioenschappen kwam openen op de eerste zaterdagavond! Bergen patat en vooral veel hamburgers gingen er doorheen.

De disco was wat minder populair.. toch wel spannend om zomaar op de lege dansvloer te gaan staan. Liever stiekem op de gang een deuntje meezingen terwijl de heupjes voorzichtig heen en weer gaan. Maar leuk was het wel! Een paar meiden maakte later van de gelegenheid gebruik om nog wat TikTok filmpjes op te nemen. En toen kwam het toch nog zover dat de dansvloer ineens vol stond met meiden én jongens!

Na 23u00 was de club weer leeg en kon iedereen naar bed om energie op te doen voor de wedstrijden die de volgende dag zouden beginnen. Een week lang hebben we allemaal genoten van spannende partijen. En daar kwamen natuurlijk ook winnaars uit! De foto's van de prijsuitreiking vindt je hieronder.

Ondertussen kijkt de Jeugdcommissie alweer uit naar het volgende evenement: een TOSS avond samen met de jeugd van LTV de Bijvanck. Na het tennissen gaan we gezellig met elkaar eten en hebben we een DJ die leuke nummers draait. Uiteraard eindigen we de avond met 'een rondje om de baan'.

Dus noteer alvast zaterdag 3 november!

Tot dan, groetjes van de jeugdcommissie 

Nieuwscategorieën


Reacties

Marloes Alberts 17-09-2023 21:54

Leuk!

Paulien Blom 16-09-2023 18:14

Superleuk die activiteiten voor de jeugd! Ook leuk om t verslag te lezen met de foto's!

Yvonne Ax 16-09-2023 18:07

Wat een enthousiasme, leuk hoor. Top onze jeugd en ook alle lof voor de jeugd commissie

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen