Chickies&Ballen&Bingo

28 mei 2024


Spontaniteit wordt erg gewaardeerd bij TV Huizen. Dat bleek ook weer afgelopen zaterdag. Zowel de bardienst als Dames1 had zin in wat extra gezelligheid en dankzij hun initiatieven werd het een erg gezellige competitie avond vol humor.

Na de heerlijke kip met aardappeltjes en salade, was er een hilarische bingo, waarbij alles draaide om de (v)oorthermometer. DÉ hoofdprijs van de avond. Verder waren er nog veel meer fantastische prijzen die splinternieuw of slechts één keer gebruikt al meer dan een jaar op zolder/schuur/achterin een vergeten hoekje hadden gelegen. Het zou ook kunnen dat het van een oud vrouwtje geweest was. In ieder geval waren het prijzen die je écht heel graag zou willen hebben!! Dus daar gingen we... De eerste tennisbal werd uit de wasmand gevist en al na slechts 38min viel de eerste BINGO!

Het tempo ging steeds verder omhoog en ja.. niet iedereen hield dat bij. Dus een paar valse bingo's waren niet te vermijden. Maar niet getreurd, want ook dat leverde geweldig amusement op in de vorm van een prachtige voordracht van "Sugar daddy", "Europapa" en "Trots op jou". Helaas was "Engelbewaarder" net even iets te ingewikkeld.

ALLE DAMES BEDANKT! Voor deze spontane avond vol vermaak ;)


 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94(Parkeerplaats via de Hoofdweg)
1274 RN Huizen