bericht van de voorzitter Leo van Sunder

09 september 2020


De clubkampioenschappen hebben wij weer achter de rug. Het eerste evenement op onze club tijdens de coronatijd. Chapeau aan de CK-commissie voor de goede organisatie! Het was goed om te zien dat het telkens gezellig druk op het park was.

Om niet al te negatief over te komen hebben wij het er wel redelijk van afgebracht maar geluk gehad, dat er geen controle van een BOA geweest is.

Ik kan helaas niet anders dan de concluderen dat de coronaregels steeds minder gevolgd worden. De aandacht hiervoor verslapt met de dag. Nu de competitie voor de deur staat hou ik mijn hart vast. Is het mogelijk dat wij allen weer meer de regels volgen of komen wij in een positie dat er problemen gaan ontstaan met de controle vanuit de Gemeente.

Geloof mij het zwaard van Damocles hangt boven ons hoofd. Passen wij ons gedrag niet aan dat lopen wij een vrij groot risico te moeten stoppen met het spelen van de competitie. Denk dan ook niet dat het allemaal wel los zal lopen. Dat zou nog wel eens tegen kunnen vallen!

De teamcaptains zijn geïnstrueerd en wij, als bestuur, hebben qua inrichting het terras en clubhuis voor het spelen van competitie coronaproef gemaakt.

Ik blijf erop hameren om de regels te blijven volgen. Misschien ben ik de boeman. Het zij zo, daar lig ik niet wakker van. Waar ik wel van wakker lig is de vraag of wij met zijn allen in staat zullen zijn de competitie, met de daarbij behorende coronaregels, goed in te vullen.

De CK was een eerste test. Gebleken is dat men het registratieformulier met regelmaat niet invult. De looproute wordt nauwelijks nog aangehouden, stoelen en tafels worden naar elkaar toegeschoven, teveel mensen gaan tegelijkertijd aan een tafel zitten, waarbij niet gelet wordt op de 1 ½ meter afstand, teveel mensen blijven op het terras staan en gaan niet zitten. Dat moet echt veranderen!

Ik vraag jullie vriendelijk doch dringend het gedrag zodanig aan te passen dat er nimmer problemen kunnen ontstaan met de Gemeente. Volg de regels, luister naar de teamcaptain en hou dat vol. Ook als het erg gezellig aan het worden, nadat er (vele) alcoholische versnaperingen naar binnen zijn gewerkt.

Om geluidsoverlast te voorkomen heeft het bestuur besloten dat er vanaf 00.uu uur de muziek stopt en het clubhuis gesloten zal worden. Hopelijk hebben jullie daar begrip voor.

Ik vertrouw op jullie gezonde verstand. Voor iedereen een gezellige en sportieve competitie gewenst.

Leo van Sunder

Voorzitter

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen