Algemene informatie

Aanmelden als lid:

Tennisvereniging is de eerste vereniging in het Gooi met Smash Court (all weather) banen. Bij onze vereniging kunt u het hele jaar tennissen, voorjaar, zomer, herfst en winter.

We hebben (nog) geen wachtlijst, dus waarom zou u nog aarzelen. Voor het lidmaatschapgeld hoeft u het niet te laten, zie de pagina lidmaatschapstarieven. Bovendien berekenen wij géén inschrijfgeld!!!

Voor wie eens wil proberen wat het lidmaatschap van een tennisvereniging inhoudt, hebben wij Maak kennis met tennis op de volgende link: https://www.tvhuizen.nl/mkmt 

Wij bieden ook een winterlidmaatschap aan voor senioren en kinderen.

Wij heten u alvast van harte welkom. Op deze site ziet u wat onze vereniging allemaal voor u in petto heeft. Schroom niet en bel als u graag persoonlijk te woord wil worden gestaan. Nog niet alles gevonden op onze website? Onze ledenwerfcommissie vertelt u graag meer over onze vereniging. U kunt ze bereiken via e-mail: [email protected]

Word lid! Ga naar https://www.tvhuizen.nl/nieuwlid of laat je ouder je inschrijven als je onder de 18 bent. 

Algemene informatie:

Bovenmaatweg 94, 1274 RN Huizen
Tel. 035-5261852 / 5243330 

Ledenadministratie:

Rob van der Krogt
Bovenmaatweg 324
1274 RX  Huizen
Tel. 035 - 88 84 242
Mobiel: 06 - 48 40 232 7
E-mail: [email protected] 

Secretaris:

Harry Versteeg 
Tel: 036 - 536 54 58 
GSM: 06 - 54 91 46 17 
E-mail: [email protected] 

Aanvullende informatie:

Openingstijden park:

Zomerseizoen (1 april t/m 30 september) 9.00 uur tot 23.15 uur.

Winterseizoen (1 oktober t/m 31 maart): 9.30 uur tot 23.15 uur. In het weekend (zaterdag en zondag) sluit het park om 18.30 uur als er geen activiteiten gepland zijn.

Competitie:

Voor deelname aan competitie rekenen wij een teambijdrage voor administratiekosten KNLTB en ballen. Deze bijdrage wordt vanaf de NJC 2019 d.m.v. automatische incasso geïnd.

Bardiensten

Ieder lid is verplicht bardiensten te draaien. Men dient 4 punten per seizoen (zomer en winter) te behalen. Er zijn diensten van 2 uur (1 punt) en diensten van 4 uur (2 punten). Dit kan echter afwijken afhankelijk van het aantal leden in onze vereniging. 

Leden die in een bepaald jaar de leeftijd van 80 bereiken, worden vrijgesteld van bardienst.

Introducés:

Senior leden kunnen niet-leden introduceren voor € 7,50 per dag. Tennis kids en junioren kunnen introduceren voor  € 2,50 per dag. Men mag 4x per jaar worden geïntroduceerd

Vriend van TV Huizen:

€ 30 per seizoen. Een vriend van TV Huizen mag meedoen aan alle (niet KNLTB) 1- en 2daagse evenementen georganiseerd door TV Huizen.

Studentenlidmaatschap

Leden die  in aanmerking wensen te komen voor een studentenlidmaatschap, moeten dit voor 1 januari van de lidmaatschapsperiode schriftelijk melden bij de ledenadministratie.
Het studententarief geldt alleen voor uitwonende studenten die buiten de gemeente Huizen wonen en studeren en niet in een gemeente die grenst aan de gemeente Huizen.  

Vervanging van zoekgeraakte labels:

€ 5,- administratiekosten ( bij de ledenadministratie).

 

Tennisvereniging Huizen kent 2 categorieën lidmaatschappen:

  1. Het jaarlidmaatschap (zomer- en winter), loopt van 1 april tot 1 april van het daarop volgende jaar

  2. Het winterlidmaatschap, loopt van 1 oktober tot 1 april van het daarop volgende jaar 

Opzeggen lidmaatschap:

  • Jaarlidmaatschap
    • Opzegging dient te geschieden voor 1 februari.

  • Winterlidmaatschap
    • Opzegging dient te geschieden voor 1 februari.

Opzeggingen die na deze data binnenkomen kunnen door de KNLTB niet meer worden verwerkt, waardoor wij verplicht zijn de afdracht aan de KNLTB te voldoen.

Bij te laat opzeggen zullen wij daarom administratiekosten in rekening brengen. Bij opzeggen na 1 april wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen

KVK-nummer

40516202