Interne najaarscompetitie 2019

Beste tennisvrienden, 

De dagen worden weer korter, de temperatuur komt niet meer boven de 20 graden en de najaarscompetitie nadert zijn einde....... en dat betekent maar 1 ding: Je kan je weer inschrijven voor de “recreanten competitie najaar”. 

De start van deze interne aangelegenheid voor (winter)leden en introducees zal direct na het KNLTB najaarscompetitie zijn (inclusief de inhaal weekenden). Op dit moment komt dat neer op de volgende drie vrijdagen: 15, 22, 29 november en reserve dag 6 december. 

We nodigen alle (winter)leden uit een team in te schrijven van 6 personen. Introducees zijn van harte welkom, tot max 2 per team. Alle samenstellingen zijn weer mogelijk, heren, dames en mix.Geef per speler je dubbel speelsterkte op. 

Sportiviteit staat weer hoog in het vaandel en tijdens deze competitie gaat het vooral ook om de borrel en de happen. Uiteraard zijn er ook weer vele leuke prijzen te winnen voor iedereen!! Wij hebben er weer veel zin in om dit toernooi te organiseren en het enige wat we er voor terugvragen is een ongekend hoog enthousiasme! 

Heb je geen team? Schrijf je individueel in, dan regelen we het voor je! Inschrijven of voor vragen, email: [email protected]

Kosten zijn € 12,50 per speler. 

Met sportieve groet,  Bas Bakker 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen