Buttons verdienen met vrij spelen

Wie doet het meeste mee aan de activiteiten voor de jeugd?

TV Huizen stimuleert de jeugd vaker vrij te spelen en aan activiteiten deel te nemen. Want immers, lessen is prima, maar echt goed tennissen leer je door vaak en veel te spelen. En hoe beter je speelt, hoe meer lol je hebt in tennis. Vaker spelen kan door wedstrijden te spelen zoals de competitie en de clubkampioenschapen, maar ook door deel te nemen aan de activiteiten. En het is nog eens gezellig ook!

Kinderen in rood en oranje kunnen buttons verdienen door deel te nemen aan de Worldtour, wintercircuits, recreatieve activiteiten, zoals het junior-seniortoernooi, en training en vrij spelen. Aan het einde van het seizoen wordt er tijdens de training gekeken hoeveel buttons iedereen heeft verdiend. Ze kunnen zelfs een zilveren of een gouden medaille winnen!

Wie heeft het meest vrij gespeeld?

Daarnaast is er een trofee voor kinderen in groen en geel. Degene die het meest vrij gespeeld heeft, kan een beker verdienen. En dat is niet zomaar vrij spelen, kinderen moeten een aantal oefeningen doen en minimaal een half uur vrij spelen. Dat mag een partijtje zijn. Daarna kunnen ze hun label in de gang een plekje omhoog plaatsen. Winnen of verliezen is niet belangrijk.

Vragen? Praat even met de trainers René, Fleur en Fransien

Regels vrij spelen

Tenniskids t/m 12 jaar mogen overdag tot 19.00 uur vrij spelen. Junioren van 12-18 jaar mogen tot 20.00 uur vrij spelen. Op dinsdag (tossavond) en vrijdag mogen junioren tot 21.00 uur spelen. Bij vrij spelen moeten de kinderen afhangen met hun clubpas bij het afhangbord in de hal. Kinderen kunnen ook wat eerder komen voor de les en alvast op de kinderbaan of tegen de tennismuur warm spelen. Het wordt gestimuleerd om na afloop en /of op een andere dag vrij te komen spelen.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen