Bardiensten zomer 2020 inschrijving

Beste jaarleden,

Vanaf 3 maart a.s. kan er weer worden ingeschreven voor de zomerbardiensten 2020! De bardiensten beginnen met ingang van het zomerseizoen 1 april om 10.00 uur (park open om 09.00 uur) behoudens competitie en evenementen, dan starten we om 09.00 uur. De avonddienst staat men alleen; we denken dat het mogelijk is en geen probleem oplevert. Als het echt druk wordt dan is er altijd wel een lid dat even bij wil springen.

We gaan van 5 uurs diensten naar 4 uurs diensten, dus 1 uur korter; daarnaast gaan we deze diensten splitsen in diensten van 2 uur  zodat je kunt kiezen voor: ½ bardienst van 2 uur = 1 punt, normale dienst = 2 punten, vrijdagavonddienst tijdens competitie = 4 punten. Je dient tenminste 4 punten te behalen.

Tijdens de vrijdagavond competitie in april, mei en september duurt de bardienst tot 00.30 uur; je  behaalt dan 4 punten en heb daarmee aan je bardienstverplichting voldaan. Tijdens de competitie en evenementen gelden aangepaste tijden. Op de maandag, woensdag en donderdag is er geen bardienst van 18.00 uur tot 20.00 uur, wel is de trainer aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Raadpleeg voor meer informatie de site bij 'Algemene Informatie' onder 'Bardiensten'.

Inschrijving staat open t/m 24 maart; daarna wordt je bardienst mogelijk ingevuld door de clubhuiscommissie. Bij diezelfde clubhuiscommissie kun je ook met je eventuele vragen terecht. 

Hoe in te schrijven en inloggen? Via mijn.knltb.club of download de app. Zoek op TV Huizen. Vul je bondsnummer in (niet je ledennummer!). Vul je wachtwoord in of click op wachtwoord vergeten; je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegezonden. Je bent nu in het scherm van de dienstenplanner. Je komt nu in de dienstenplanner:  groen betekent nog vrij, click op een vrije datum, dan zie je je naam en tijd, click op inplannen en je dienst staat er in. Click op ga terug en je ziet je dienst aan de rechterkant verschijnen; nu kun je de 2e bardienst inplannen. Je kunt een eenmaal ingevulde dienst er niet zelf uithalen. Wil je een foutief ingevulde dienst eruit halen? Plan eerst een nieuwe dienst  en stuur dan een mail naar de clubhuiscommissie om de verkeerde bardienst(en) eruit te laten halen.

Door een teruglopend aantal leden is er dringend behoefte aan nieuwe leden voor de Vaste Barddiest Groep: dat is een groep(je) van ca. 12 man/vrouw dat extra bardiensten draait. Deze extra bardiensten liggen in de regel in de avonduren en vaak treden deze medewerker(st)ers tevens op als afsluiter van clubhuis en park. Wij maken van de gelegenheid gebruik je te enthousiasmeren om toe te treden. Voor deze extra bardiensten staat een vergoeding van € 10,- (was  €7,50) per avond. Meer informatie en aanmelding bij Cor Heemskerk, contactgegevens als bovengenoemd. Tevens zoeken we Afsluiters voor de avond: als ‘beloning’ ontvang je hiervoor € 5,- per afsluitbeurt; uitbetaling aan het eind van het seizoen.

Met hartelijke groet, namens de clubhuiscommisie

Cor Heemskerk tel. 035-5260549, 06-21199857 email: [email protected]

Wim Schraverus tel. 035-5254897, 06-55188901 email: [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen