Tennis Alles-in-1

TV Huizen werkt met het Tennis-alles-in-1 systeem, bij een lidmaatschap zijn de lessen inbegrepen. Tennis leer je pas goed door veel te spelen, ook wedstrijdjes! Deelname aan de competitie en clubkampioenschappen is dan ook gratis. Er kan het hele jaar door getennist worden en er wordt zomer en winter gelest. Het zomerseizoen start in april en het winterseizoen in oktober.

Tenniskids

Er wordt lesgegeven volgens het Tenniskidsprogramma van de KNLTB. Kinderen worden ingedeeld door de trainer in een kleur (niveau). Kinderen mogen een tweede keer in de week lessen op het moment dat hun kleur is geprogrammeerd om in te halen of omdat uw kind tennis zo leuk vindt.

Lesinformatie

  • Er zijn 18 lesweken per half jaar en de lessen duren 50 minuten.

  • Er wordt lesgegeven op maandag t/m donderdagmiddag

  • TV Huizen heeft 3 trainers: René Witteborg, Fleur Bollebakker en Fransien Rombouts.

  • De lesindeling in kleuren (niveau’s) wordt -zonder namen- gepubliceerd op de website.

  • Er is een jaarrooster met daarin vermeld de lessen, inhaallessen, speciale lessen, activiteiten en competitie 

  • Aan het begin van het zomer- en winterseizoen kan de lesindeling veranderen. Vooraf wordt de beschikbaarheid van de kinderen geïnventariseerd, u wordt verzocht minimaal 2 middagen beschikbaar op te geven. Van de trainers hoort u in welk groepje uw kind zit.

  • Bij de lesindeling wordt, naast niveau en leeftijd, zo veel mogelijk rekening gehouden met de beschikbaarheid van de kinderen.

  • In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.

Lesindeling winter 2020  

 Trainer René Francien Fleur René René Fleur Fransien
Tijd - dag ma di di di woe do do
14.40-15.30          oranje    
15.30-16.20 groen groen selectie oranje oranje groen oranje oranje 2
16.20-17.10 groen geel   groen geel groen groen/geel selectie
17.10-18.00 geel       geel  groen  

De lessen van het zomerseizoen beginnen op 30 maart 2020. 

Doorgaan lessen

De les gaat altijd door, tenzij de trainer de les afmeldt. Ivm de veranderlijkheid van het weer wordt uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de training besloten of de training doorgaat. De banen zijn onbespeelbaar bij plassen op de baan en in de winter bij sneeuw, ijzel en dooi. Bij vorst kan er wel gespeeld worden.Lessen die niet door kunnen gaan door weersomstandigheden of ziekte van de trainer worden ingehaald, met een maximum van twee per seizoen.

Extra training

De tennisschool House of Tennis organiseert Extra trainingen voor de talentvolle jeugd van TV Huizen. Het is een training met net wat meer intensiteit voor de kinderen met net wat meer inzet. Op voordracht van de trainers komt uw kind daarvoor in aanmerking. Deze training is naast het reguliere trainingsaanbod, er zijn dan ook kosten aan verbonden. Om de talentvolle jeugd te stimuleren, betaalt TV Huizen de helft van de kosten.

Communicatie

Voor het al dan niet doorgaan van de lessen wordt de groepsapp gebruikt. Deze wordt ook gebruikt voor belangrijke mededelingen van de trainers en aankondigingen van de Jeugd TC. Verdere communicatie gaat per mail, KNLTB Club app en nieuwsbrief. De algemene informatie staat op de website. Afmelden voor de les en andere vragen graag richten aan de trainer persoonlijk (via app, mail of mondeling). Jaarlijks worden de lessen geëvalueerd en kunt u uw mening geven. U mag altijd kijken bij de les en kort iets met de trainer bespreken.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen