Toss

Tossen

Een tossavond of -ochtend is een sociale gebeurtenis; beginnende en gevorderde spelers spelen met elkaar op deze avond en ochtenden. Het is een goede manier om andere leden en toekomstige tennismaatjes te leren kennen en om wedstrijdjes te spelen. Iedere seniorlid is welkom, van de zeer ervaren tennisser tot de leden die net zijn begonnen met tennisles. Dat betekent dat mensen rekening met elkaar moeten willen houden. Van 1 oktober tot 1 maart mogen ook de winterleden meedoen met de toss. De toss valt onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid technische commissie en recreatieve zaken. Er zijn twee tossvertegenwoordigers, op dinsdagavond Marina Kuus en op de ochtenden George Dofferhoff. Bij vragen kun je hen benaderen.

Dinsdag tossavond

Dinsdag begint de tossavond om 19.00 uur en er wordt steeds 30 minuten gespeeld. Later op de avond beginnen kan ook, maar zorg dat je 10 minuten voor een wissel aanwezig bent. Lever je speelpas in bij het tossbord of de bardienst. Als je niet meer wilt spelen of een pauze in wilt lassen, draai je je pasje om. De dinsdagavondtoss wordt geleid door een lid dat bardienst heeft. De bardienst zorgt ervoor dat de ledenpassen goed geschud worden en willekeurig op het tossbord worden verdeeld. Op dinsdagavond zijn alle banen beschikbaar voor de toss, met uitzondering van de trainingsbanen 5 en 6. Wanneer niet alle banen gebruikt worden voor de toss, kan er ook vrij gespeeld worden d.m.v. afhangen. De tossavond vervalt bij KNLTB Open toernooien en clubkampioenschappen. Junioren van 12-17 jaar mogen op dinsdagavond meedoen tot 21.00 uur.

Tossochtenden

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend zijn er tossochtenden. Maandag en woensdag voor mannen, donderdag voor vrouwen en vrijdagochtend is er een gemengde toss. Er worden twee rondes van 45 minuten gespeeld. Voor de ochtendtoss zijn maximaal vier banen beschikbaar. Zondagmiddagtoss Gemengde toss, aanvang 13.00 uur. Er worden twee of drie rondes van 45 minuten gespeeld. Er is geen zondagmiddagtoss bij toernooien en competitie. Houd de site in de gaten.  

Vragen?

logo

E-mail

se[email protected]

Telefoon

+31 35 526 1852

Tennisvereniging Huizen

Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen